Forum o Avatar: Legenda Aanga
N! x3 W ogóle to wszyscy w Death Note są fajni. ^^
Tak na marginesie, to wczoraj był Halloween! I dam wam coś zamiast cukierka. ^^ Myślę, że może być. ;3
Uczeń
Ja nie mogę ludzie jak ja was lubię Wiesz co Kira ??? Lubimy te same anime FMA i DN Jest świetne. Ja też bardzo lubię Rozen Maiden
Uczeń
Cieszę się ale możesz do mnie ,,mówić" Katasuki albo Diana bądź Dinka
Dinka? Fajnie brzmi ^^ O to może do "filmy i filmiki" dodam mój filmik na youtube który kiedyś zrobiłąm. To połączenie DN i Avatara XD Niezły kabaret z tego wyszedł XD ALe taki miałam cel
Ostatnio edytowany przez Kira (2009-11-06 12:40:26)
Uczeń
O dodaj dodaj z chęcią pooglądam
Uczeń
Jakoś nie umiem otworzyć
PS Nie wiedziałam, że szogun to ty !!! Uwielbiam twoje filmiki
PS 2 Świetny muszę oglądnąć DN wersje filmową hmmm
Jakaś roztrzepana jestem XD Okazało się ,że za pierwszym razem wogóle nie wkleiłam tego linku do mojej parodii z DN XD Dzięki Dinka za to o moich filmikach ^^ Właśnie robię kolejny i wydaje mi się, że nawet nieźle mi idzie. Ipolecam wersje kinowe Death Note. Sątrzy. najpierw je obejrzałam, a dopiero potem anime
Kocham wręcz L *.*
Uczeń
No muszę oglądnąć ale na razie nie mam czasu
Uczeń
Jeszcze FMA muszę dokończyć, tu już brotherhood, a ja jestem na 30;1 serii jeszcze muszę oglądnąć DN, film DN i Axis Powers Hetalia itd. itp. heh
Heh... Ja już oglądnąłem dawno całe DN i wszyściutkie filmiki. Kochałem to Anime
FMA, tak to też, ale oglądam nie z taką paają bo pełno odcinków xD
Oglądnijcie sobie Higashi no Eden, bardzo fajne anime. Jest to typ coś w stylu: Dramat, Akcja, Thriller,Romantyka więc tak jak Death Note
Mógłym wypisać wiele wiele więcej anime, ale mi się nie chce xP
To może i obejrze ^^ FMA to było pierwsze anime, które obejrzałam wiedząc, ze to anime XD
Uczeń
Ja też tak miałam ^^