Forum o Avatar: Legenda Aanga
NickFan napisał:
Sokka : Fuj to spakuje jak zepsuta pingwinina ....
"... mam zawroty.
Cały dzień miałeś halucynacje po soku z kaktusa, a teraz liżesz coś co się przykleiło do ściany?!
Mam wrodzoną ciekawość..."
Sokka: Nie odpowiadaj mu! Widziałaś ta dziwną błyskawice? Pewnie wzywał Flotę Ognia!
Katara: O tak napewno jest szpiegiem Floty Ognia. Jego złe spojrzenie mówi samo za siebie.
*maślane oczka Aanga* XD
Młodzieniec
Toph sie topi a wtedy Sooka krzyczy:
uratuje cie!
Suki wskakuje do wody a Toph mówi:
o Sokka uratowałeś mnie-i caluje Suki w policzek
a ona na to:tak naprawde to ja
Toph odpowiada:aaa to teraz możesz mnie utopić
Ostatnio edytowany przez krzatrija{lena} (2009-11-11 01:31:50)
Katara do babci: On jest wyjątkowy, mówię ci! Czuję, że drzemie w nim wielka mądrość!
Aang: Widzicie? Język przymarzł mi do kija.
Katara: Sokka, jesteś genialny!
Aang: Od kiedy Sokka jest genialny? Jego plan się nie udał.
Sokka: Cicho! Nie niszcz złudzeń!
Sokka: Panowie nie mozecie okazywac strachu mierząc się z magiem ognia. Członkowie Plemienia Wody walczą do ostatniega. Nasza odwaga czyni z nas prawdziwych mężczyzn.
Jeden z chłopców: Ja che siusiu!
Zhao: Tak? To musicie mnie wprowadzić w szczegóły.
Zuko: To wszystko stało się... Stryju, opowiedz komandorowi!
Iroh: Tak, Do było niesamowite! Ej, rozbiliśmy się czy jak?
Zuko: Trafiliśmy na okręt Królestwa Ziemi ^^
Co tu robisz iskrzące paluszki ? -Toph
yy..-Aang
Nie odpowiadaj jej to za bardzo kobiece ! -Sokka
Mówi to facet ,któremu pasek pasuje do torby !-Katara
Ojj chyba cos przekręcilam
"Long Feng przejmował prywatne listy?... To jest smutne..."
Ten tekst mnie dobija: Jest świetny!
Sokka: Odkopmy wielką sowę, może nas podrzuci xD (Pustynia - 11 odcinek, 2 księga)
Katara: Może być groźnie jak się dowiedzą, że jesteś Avatarem!
Sokka: Musisz sie przebrać.
Aang: No to co ja mam zrobić? Wychodować wąsy?
Młodzieniec
Mi się najbardziej podobały wyzej zamieszczone teksty Nickii i Avatarki12, z których jesen jest zawsze pod postem, ale jeszcze na przykład to:
Sokka do Iroha: To teraz chodżmy szukać Katary i wściekłego głupka, bez urazy.
Iroh: Bez urazy.
albo
Katara ze znudzeniem: No a teraz grupa facetów będzie się obrzucała kamieniami, tak?
Sokka: Za to zapłaciłem!!
lubię też histeryczne NIE-E!!! w odcinku z Jetem. Nickia zrobila świetną parodię na youtube
zuko przypływa zniszczonym okrętem ze stryjem Zuko: stryju niech naprawia okręt jak najszybciej nie chce marnować czasu bo zgubie jego trop Stryj:znaczy avatara Zuko: nie wymawiaj tu jego imienia kiedy wieść się rozejdzie każdy wojownik zacznie jego szukać a ja nie chcę aby ktoś mi przeszkadzał Zhao:przeszkadzał w czym książe Zuko Stryj: kapitan Zhao Zhao: teraz już komandor Zhao Witaj generale Ihro wielki bohaterze narodu Stryj:przeszedłem w stan spoczynku Zhao:syn i brat władcy ognia są zawsze mile widziani co was tu sprowadza Stryj: naprawa naszego okrętu Zhao: został poważnie uszkodzony Zuko: tak nie uwierzysz co się stało Stryju opowiedz komandorowi Stryj: tak już mówię yyy to było tak niesamowite rozbiliśmy się czy jak Zuko: tak wpadliśmy na okręt królestwa ziemi Zhao: serio to musicie mnie wprowadzić w szczegóły Ssoka:ty brzuch cicho bądź zaraz znajdę jakieś żarcie ej kto zjadł całe suszone mięso Aang: o to było jedzenie bo wczoraj rozpaliłem tym ognisko wybacz Aang: dobranoc Ssoka , dobranoc Kataro , dobranoc Topch , dobranoc Appa , dobranoc Momo , dobranoc Appa Topch: weź już wreście zaśnij!!!